Klicka här för att komma till startsidan!
STUDIONKONTROLLRUMMET UTRUSTNINGRELAX / LOGIPRISER MUSIKPRODUKTION FÖRSÄLJNING KONTAKT
     
 Det är dyrt att vara än längre tid i studion det är därför vi tagit fram ett koncept där ni själva gör en större del av inspelningen och därmed sparar in dyrbar teknikertid.

Det hela går till så att vi hjälper er med att koppla up och ställa in allt grundljud så att det blir perfekt. Därefter sköter ni själva inspelningen och sen kommer vi in och hjälper er med mixningen.

Låter det svårt?. Kan ni trycka på en REC-knapp så kan ni också sköta inspelningen. Bandspelaren har dessutom en UNDO-funktion så ni riskerar aldrig att spela över något viktigt. Ofta är det ju någon i bandet som är mer tekniskt kunnig eller så kanske ni känner någon som är mediautbildad eller dylikt. Hur som helst så instruerar vi er allt ni behöver veta för att det skall bli en perfekt inspelning.

Exempel på inspelningsscenario:

Fredag kväll

Vi kopplar upp och ställer in allt. Ni får instruktioner och hur utrustningen fungerar. Ev. hinner ni med att göra några tagningar.

Lördag
Ni har en hel dag på er att sätta grunderna till era låtar. Om ni är välrepeterade så kan man räkna med att varje låt tar ca en timme.

Söndag
Extra pålägg, solon och sång tar ofta mer tid än vad man tror så beräkna tillräckligt med tid för detta. Ha hellre en extra låt i bakfickan om ni skulle få lite tid över på slutet.

Mixningen brukar bli bättre ifall man väntar en tid efter inspelningen för att man skall vara "fräsch" när man lyssnar.

Pris: 2500:- + 250:-/timme för mixning
Extra dagar: 1000:-/dag

alla priser är inkl moms

 
AUDIORENT • HAVELIDEN 101 • 294 95 SÖLVESBORG • TELE 0456 - 521 73 • MOBIL 0733 - 902 502 • EMAIL info@audiorent.se